Kostnadsfri barnvagnsrådgivning i Gävleborg

Känn dig trygg i valet av barnvagn

Kostnadsfri Barnvagnsrådgivning

Att välja barnvagn är inte alltid lätt och många upplever att de kliver in i en djungel av nya saker och begrepp. Vi har kunskapen att hjälpa dig att sortera ut vad just du och din familj behöver. Därför erbjuder vi en kostnadsfri tjänst som heter Barnvagnsrådgivning.

Vid en barnvagnsrådgivning vill er barnvagnsexpert veta lite mer om er och er familjs behov. De kan fråga hur ni bor, om ni har stor bil och vilket underlag ni tror att ni kommer gå med barnvagnen på. Utifrån detta kan de ge er de bästa tipsen på vilken eller vilka vagnar som kan passar just er familj! Ni får självklart känna och klämma på olika barnvagnar för att känna skillnaderna. De informerar om aktuella erbjudanden samt visar vilka tillbehör som finns.

De går även igenom vad Trygghet kan innebära för dig när du väljer en barnvagn från oss. Allt för att ni ska kunna hitta barnvagnen som passar just er. Du bokar enkelt en tid genom att fylla i formuläret nedan.

Boka din tid

Fyll i dina personuppgifter samt välj butik och dag som du önskar få barnvagnsrådgivning. Som tidigast kan du boka om två arbetsdagar från dagens datum. Skriv gärna ett önskemål om tid under ditt meddelande. När vi behandlat din bokning får du en bekräftelse om dag och tid för din rådgivning på mailen.

Se våra öppettider i butikerna
    Se alla våra barnvagnar