Barnvagnskampanj mars 22

Köp eller boka en barnvagn och köp till Capidi babyvakt för 99:-

Barnvagnskampanj

NU ÄR DET DAGS IGEN!
Och denna gång är det ett riktigt KANONerbjudande vi har till er alla! När du köper eller bokar en vagn för minst 8000:- hos oss under perioden 9-20/3 så får du möjligheten att köpa Capidi Babyvakt Svart för ENDAST 99:- (du sparar 900:-). WOW!

Capidi babyvakt är en populär babyvakt som håller det den lovar i både hus och lägenheter. Den är enkel att använda och har en imponerande batteritid. Här nedan listar vi allt du behöver veta om din nya babyvakt:
– Låg strålning
– Låååång räckvidd, upp till 800m
– Lång batteritid
– USB-laddare medföljer
– Vibration på föräldrarenheten
– Justerbar ljudnivå på föräldrarenheten
– Justerbar känslighet på babyenheten
– Clips på båda enheterna för smidig användning
– Snygg design


Välkommen till oss på Lekia/Babya i Gävleborg för att hitta din drömvagn och samtidigt ta del av detta kanonerbjudande. Vi har barnvagnsexperter på plats i våra butiker som hjälper och guidar er fram till just den vagn som passar er bäst! Hos oss finns även möjligheten att testa vagnen ni är intresserad av i bilen så ni ser att den får plats. Vill ni samtidigt testa ut babyskydd eller har frågor om badbaljor eller spjälsängar så hjälper vi er mer än gärna med det också!

Pssssst. Självklart får ni också ta del av ”En Bättre Start” där ni bland annat får 10% på övriga babyprodukter och fri första barnvagnservice. Och hos oss får ni alltid er vagn monterad samt genomgång och utbildning i vagnens alla funktioner och finesser!


En Bättre start är vårt sätt att ge dig en Bättre start på ditt barnvagnsägande. Det innebär bland annat ett tryggare och enklare köp av din barnvagn. I En Bättre start ingår bland annat:
– VIP-kort som ger 10% rabatt på övriga babyartiklar.
– Att vi monterar din vagn och gör en första leveransservice
– Återköp vid avbruten graviditet
– med mera

Kampanjen gäller från 9/ till 20/3 på nya bokningar eller köp av sittvagn med liggdel för minst 8000:-


Britax


Emmaljunga


Cybex


Uppababy