Några av våra aktuella kampanjer hittar du här. Självklart har vi många fler i butikerna!

Barnvagnskampanj

Kampanjen är gilitgt mellan 2018-12-25 och 2019-03-31

Att köpa barnvagn är en stor händelse i alla föräldrars liv. När ni köper en barnvagn hos oss vill vi att ni ska känna er extra trygga och säkra. Alla föräldrar har olika behov och vi finns till för att hjälpa er komma fram till vilken vagn som bäst passar era.

Hos oss kan ni testa de flesta vagnarna vi säljer. Hur den känns att gå med, hur den fälls ihop och hur den passar i bagageutrymmet t.ex.

Många föräldrar kan känna sig överväldigade av alla beslut som behöver tas vad gäller tillbehör till vagnen och andra babyprodukter. Vi har löst det så att när ni bokar/köper er vagn hos oss medföljer en värdecheck. Denna ger er 10% rabatt på alla köp av babyartiklar från boknings/köpdatum, fram till 2 månader efter ert barns beräknade födelsedatum. På så vis kan ni i lugn och ro känna av era behov efter att ert barn kommit hem. Ganska bra va? Det tycker vi med!

Se nedan alla förmåner ni erhåller vid köp/bokning av vagn (över 5000:-) hos oss

  • 10% i rabatt på vagnen
  • Värdecheck 10% på alla babyartiklar
  • Rådgivning av kunnig personal
  • Monterad och klar vid uthämtning
  • Gratis barnvagnsservice vid 4 tillfällen under de första 24 månaderna
  • Möjlighet till räntefri avbetalning

Välkommen in till oss!

 

Läs mer här om våra vagnar här

Britax MaxWay plus

Kampanjen är gilitgt mellan 2018-10-01 och 2019-03-31

MAX-WAY PLUS för 9-25 kg gör det möjligt för ditt barn att åka bakåtvänt längre – det säkraste sättet att resa. Bilbarnstolen är dessutom försedd med ett avancerat sidokrocksskydd (SICT) som du aktiverar på den sida som är närmast bildörren. Med flera lutningslägen och en justerbar sele är stolen enkel att anpassa allteftersom ditt barn växer, och det breda, mjukt vadderade nackstödet ger skön komfort. MAX-WAY PLUS är en säker, bekväm och kompakt bilbarnstol som lämnar gott om plats till bilens övriga passagerare.

9 månader – 6 år | 9 – 25 kg
Färdriktning bakåtvänd

Åk bakåtvänt längre för en säkrare resa
MAX-WAY PLUS monteras bakåtvänd och ger ökat skydd för alla barn från cirka 9 månader upp till 6 års ålder (9–25 kg). I MAX-WAY PLUS sitter ditt barn säkrare än i en framåtvänd bilbarnstol – vid en eventuell frontalkrock pressas barnets kropp tillbaka mot stolen, vilket innebär mindre påfrestning för nacke och hals och en minskad risk för skador. 
Överlägset sidokrockskydd
Vår MAX-WAY PLUS har blivit ännu säkrare. Bilbarnstolen innehåller numera SICT som ger ett överlägset sidokrockskydd. Tillsammans med de djupa, mjukt vadderade sidovingarna ger SICT ditt barn ett komplett skydd från höft till huvud vid en eventuell sidokrock. På så sätt blir åkturen lika säker som bekväm för ditt barn, och du kan koppla av och njuta av bilturen.

Läs mer om Max-Way plus här

Ord.pris. 3495
2995
Spara 500

Lekstol Alex

Kampanjen är gilitgt mellan 2019-01-01 och 2019-02-28

Vår mest sålda lekstol från Night&Days nu till kampanjpris! Finns i fyra färger

Läs mer om lekstolar här

Ord.pris. 699
599
Spara 100