fbpx

Några av våra aktuella kampanjer hittar du här. Självklart har vi många fler i butikerna!

Passa på! Just nu har vi extra låga priser på dessa produkter i vårt sortiment. Och du, kom ihåg att vi har ännu fler kampanjer i våra butiker. Välkomna in till oss!

BARNVAGNSERBJUDANDE

Barnvagnserbjudande

Barnvagnserbjudande med START 26/12 2021!
Köp eller boka en barnvagn med tillbehör och få upp till 2000:- i presentkort!

Det är oftast inte bara barnvagnen som behövs när det är dags att få ett barn. Det är babyskydd, säng, bröstpump, ammningsbh, kläder, sängkläder, bärsele osv osv.
Därför ger vår nya kampanj dig mer i presentkort desto mer du köper. Du kan bygga på din barnvagnsorder från det du bokat fram till det att du hämtar ut din vagn.
Tex barnvagn och babyskydd idag, säng nästa vecka eller nästa månad och den fina söta bodyn samma dag du hämtar vagnen. Och du kan såklart bygga på din order här på sidan utan att åka till butiken varje gång!

Köp/Boka för:            Presentkort:
10 000 – 14 999          1 000 kr
15 000 – 19 999          1 500 kr
Över 20 000               2 000 kr

Vi har fått fantastiskt bra kritik på vår Barnvagnsrådgivning, läs mer här: https://www.lekiababyagavleborg.se/hem/barnvagnsradgivning/
Att kunna få lite råd och tips i lugn och ro och även medans det inte är andra kunder i butiken har uppskattats av alla som gjort den, boka gärna med den butik som passar er bäst:
Söderhamn
https://www.lekiababyagavleborg.se/butiker/soderhamn/
Gävle:
https://www.lekiababyagavleborg.se/butiker/gavle/
Hudiksvall:
https://www.lekiababyagavleborg.se/butiker/hudiksvall/
Bollnäs:
https://www.lekiababyagavleborg.se/butiker/lekia-babya-bollnas/

Lekia/Babya Gävleborg säljer alltid barnvagnar med paketet En Bättre Start, även alla vagnar som säljs på kampanj, läs mer mer om en Bättre Start här: https://www.lekiababyagavleborg.se/kampanjer/barnvagnskampanj/

Vårt barnvagnserbjudande gäller bokningar eller köp som görs tom 30/1 2022.

Spara Upp till 2000:-

BRITAX KIDFIX III M

Britax Kidfix i-Size är en framåtvänd bältesstol som installeras med bilens isofix, saknar din bil isofix installerar du den med endast bälte. Kidfix i-Size kan användas från 4 – 12 år, från 100 – 150 cm och skyddar ditt barn på tre olika sätt: Skalet skyddar ditt barns huvud och kropp från huvud till höft, särskilt vid eventuella sidokollisioner, den övre och undre bältesguiden ser till att bältet alltid sitter korrekt och det vadderade huvudstödet skyddar barnets huvud och nacke samt gör resan bekväm.

Nu till kampanjpriset 2695:- för alla färger utom Fossil Grey och Atlantic Green

SE ALLA FÄRGERNA HÄR

Ord.pris. 2999
2695
Spara 304

BRITAX SWING-FIX M I-SIZE

KAMPANJPRIS PÅ SWING-FIX!

SWINGFIX M i-SIZE är vår mest flexibla bilbarnstol och kan användas upp till 4 års ålder (105 cm). Bilbarnstolen, som godkänts i det krävande svenska PLUS-testet, erbjuder bästa komfort för såväl barn som föräldrar. SWINGFIX M i-SIZE kan vridas 90 grader, vilket gör det riktigt enkelt att lyfta in och ta ur ditt barn – du bara vrider stolen mot bildörren. SWINGFIX M i-SIZE förenar säkerhet och modern design – allt för att göra resandet enkelt och tryggt för dig och ditt barn. Bra att veta: SWINGFIX M i-SIZE har blivit testad av ADAC (ADAC Motorwelt 06/2018) och fick betyget “BRA” samt betygspoäng 1,7.

Läs mer här och se alla färger

Ord.pris. 5299
4495
Spara 804

En Bättre Start

En bättre start!

Att köpa barnvagn är en stor händelse i alla föräldrars liv. När ni köper en barnvagn hos oss vill vi att ni ska känna er extra trygga och säkra. Alla föräldrar har olika behov och vi finns till för att hjälpa er komma fram till vilken vagn som bäst passar era.

Hos oss kan ni testa de flesta vagnarna vi säljer. Hur den känns att gå med, hur den fälls ihop och hur den passar i bagageutrymmet t.ex.

Många föräldrar kan känna sig överväldigade av alla beslut som behöver tas vad gäller tillbehör till vagnen och andra babyprodukter. Vi har löst det så att när ni bokar/köper er vagn hos oss medföljer ett VIP kort. VIP kortet ger dig 10% rabatt på alla köp av babyartiklar från boknings/köpdatum, fram till 2 månader efter ert barns beräknade födelsedatum. På så vis kan ni i lugn och ro känna av era behov efter att ert barn kommit hem. Ganska bra va? Det tycker vi med!

Se nedan alla förmåner ni erhåller vid köp/bokning av vagn (över 5000:-) hos oss

  • VIP kort som ger 10% rabatt på övriga babyartiklar
  • Personlig rådgivning av kunnig personal
  • Monterad och klar vid uthämtning
  • 1 st Gratis barnvagnsservice
  • Återköp vid avbruten graviditet
  • Möjlighet till räntefri avbetalning

Dessutom så har vi olika erbjudande på olika vagnar, just nu gäller: https://www.lekiababyagavleborg.se/kampanjer/barnvagnserbjudande

Välkommen in till oss!

 

Läs mer här om våra vagnar här