fbpx

Några av våra aktuella kampanjer hittar du här. Självklart har vi många fler i butikerna!

Passa på! Just nu har vi extra låga priser på dessa produkter i vårt sortiment. Och du, kom ihåg att vi har ännu fler kampanjer i våra butiker. Välkomna in till oss!

BARNVAGNSERBJUDANDE

Barnvagnserbjudande med START 1/10 2021!
Köp eller boka en barnvagn med tillbehör och få upp till 2000:- i presentkort!

Det är oftast inte bara barnvagnen som behövs när det är dags att få ett barn. Det är babyskydd, säng, bröstpump, ammningsbh, kläder, sängkläder, bärsele osv osv.
Därför ger vår nya kampanj dig mer i presentkort desto mer du köper. Du kan bygga på din barnvagnsorder från det du bokat fram till det att du hämtar ut din vagn.
Tex barnvagn och babyskydd idag, säng nästa vecka eller nästa månad och den fina söta bodyn samma dag du hämtar vagnen. Och du kan såklart bygga på din order här på sidan utan att åka till butiken varje gång!

Köp/Boka för:            Presentkort:
10 000 – 14 999          1 000 kr
15 000 – 19 999          1 500 kr
Över 20 000               2 000 kr

Vi har fått fantastiskt bra kritik på vår Barnvagnsrådgivning, läs mer här: https://www.lekiababyagavleborg.se/hem/barnvagnsradgivning/
Att kunna få lite råd och tips i lugn och ro och även medans det inte är andra kunder i butiken har uppskattats av alla som gjort den, boka gärna med den butik som passar er bäst:
Söderhamn
https://www.lekiababyagavleborg.se/butiker/soderhamn/
Gävle:
https://www.lekiababyagavleborg.se/butiker/gavle/
Hudiksvall:
https://www.lekiababyagavleborg.se/butiker/hudiksvall/
Bollnäs:
https://www.lekiababyagavleborg.se/butiker/lekia-babya-bollnas/

Lekia/Babya Gävleborg säljer alltid barnvagnar med paketet En Bättre Start, även alla vagnar som säljs på kampanj, läs mer mer om en Bättre Start här: https://www.lekiababyagavleborg.se/kampanjer/barnvagnskampanj/

Vårt barnvagnserbjudande gäller bokningar eller köp som görs tom 30/10 2021.

Spara Upp till 2000:-

BRITAX iSENSE MODULAR SYSTEM NYHET!

Britax iSense Modular

NU ÄR BRITAX ISENSE MODULAR SYSTEM HÄR (30/4)!
Vi på Lekia Gävleborg har 3 av 10 butiker som just nu erbjuder er denna fantastiska bilstol till era barn. Britax nya Isense system ger ditt barn en trygg och säker bilfärd samtidigt som den underlättar för dig som förälder med sina praktiska funktioner.

Britax Isense har: 
180° rotation
Invändig belysning
Fempunktssele
V-format nackstöd
Djupa sidokrocksskydd
Säkerhet och komfort upp till 4 år
och mycket annat!

1 BAS. 2 BILBARNSTOLAR. 4 ÅRS SÄKERHET.
Väntar du barn och letar efter den bästa bilstolskombinationen för nyfödd? Har du en baby som börjar växa ur babyskyddet? Letar du efter den bästa bilbarnstolen att byta till? Letar du efter det smartaste valet när det kommer till säkerhet?

Det smartaste valet och mest värdefulla. En FLEX BASE iSENSE-bas som går att använda med både BABY-SAFE iSENSE och DUALFIX iSENSE. Säkerhet från dag ett och upp till 4 års ålder. Vi lanserar BRITAX helt nya Smart Lightning System från ett ledande varumärke med bevisad kvalitet av högsta klass – Tillverkade i Tyskland med otaliga utmärkelser samt mer än 50 års erfarenhet av att skydda barn på väg.

iSENSE Modular System möter den senaste i-Size-standarden och har utvecklats genom omfattande undersökningar för att fårstå exakt vad ni behöver och vill ha i en produkt. Några höjdpunkter:
Smart Lighting Technology *
Invändig belysning låter dig se ditt barn samtidigt som ditt ban kan se sig omkring, för en lugn och bekväm resa. Säkerhets- och installationsbelysningen på BABY-SAFE iSENSE guidar dig när du använder babyskyddet när det är mörkt.
*(inte inkluderat på BABY-SAFE 3 i-SIZE)

Roterbar bas gör det enkelt att sätta i och ta ur ditt barn
Tack vara den roterbara basen kan du vrida stolen mot den öppna bildörren och enkelt sätta i och ta ur ditt barn.

Justerbar vinkel
Du kan enkelt justera vinkeln på FLEX BASE iSENSE vilket garanterar den säkraste och mest bekväma positionen på varje resa.

Klicka här för att se produkter i Britax I-sense

Busfest

Busfest Halloween

Pirater, spöken, prinsessor och häxor – alla är välkomna!
Alla som kommer utklädda får en liten överraskning. Den som vill bli
fotograferad har chans att vinna ett presentkort hos oss!

Självklart så är vi också utklädda 🙂
Välkomna under hela Höstlovet, 30/10 till 7/11!

En Bättre Start

En bättre start!

Att köpa barnvagn är en stor händelse i alla föräldrars liv. När ni köper en barnvagn hos oss vill vi att ni ska känna er extra trygga och säkra. Alla föräldrar har olika behov och vi finns till för att hjälpa er komma fram till vilken vagn som bäst passar era.

Hos oss kan ni testa de flesta vagnarna vi säljer. Hur den känns att gå med, hur den fälls ihop och hur den passar i bagageutrymmet t.ex.

Många föräldrar kan känna sig överväldigade av alla beslut som behöver tas vad gäller tillbehör till vagnen och andra babyprodukter. Vi har löst det så att när ni bokar/köper er vagn hos oss medföljer ett VIP kort. VIP kortet ger dig 10% rabatt på alla köp av babyartiklar från boknings/köpdatum, fram till 2 månader efter ert barns beräknade födelsedatum. På så vis kan ni i lugn och ro känna av era behov efter att ert barn kommit hem. Ganska bra va? Det tycker vi med!

Se nedan alla förmåner ni erhåller vid köp/bokning av vagn (över 5000:-) hos oss

  • VIP kort som ger 10% rabatt på övriga babyartiklar
  • Personlig rådgivning av kunnig personal
  • Monterad och klar vid uthämtning
  • 1 st Gratis barnvagnsservice
  • Återköp vid avbruten graviditet
  • Möjlighet till räntefri avbetalning

Dessutom så har vi olika erbjudande på olika vagnar, just nu gäller: https://www.lekiababyagavleborg.se/kampanjer/barnvagnserbjudande

Välkommen in till oss!

 

Läs mer här om våra vagnar här

Scroll Up