fbpx

BARNVAGNSERBJUDANDE

Barnvagnskampanj maj 2021

Barnvagnserbjudande med START 26/4 2021!
Köp eller boka en barnvagn med tillbehör och få upp till 2000:- i presentkort!

Det är oftast inte bara barnvagnen som behövs när det är dags att få ett barn. Det är babyskydd, säng, bröstpump, ammningsbh, kläder, sängkläder, bärsele osv osv.
Därför ger vår nya kampanj dig mer i presentkort desto mer du köper. Du kan bygga på din barnvagnsorder från det du bokat fram till det att du hämtar ut din vagn.
Tex barnvagn och babyskydd idag, säng nästa vecka eller nästa månad och den fina söta bodyn samma dag du hämtar vagnen. Och du kan såklart bygga på din order här på sidan utan att åka till butiken varje gång!

Köp/Boka för:            Presentkort:
10 000 – 14 999          1 000 kr
15 000 – 19 999          1 500 kr
Över 20 000               2 000 kr

Vi har fått fantastiskt bra kritik på vår Barnvagnsrådgivning, läs mer här: https://www.lekiababyagavleborg.se/hem/barnvagnsradgivning/
Att kunna få lite råd och tips i lugn och ro och även medans det inte är andra kunder i butiken har uppskattats av alla som gjort den, boka gärna med den butik som passar er bäst:
Söderhamn
https://www.lekiababyagavleborg.se/butiker/soderhamn/
Gävle:
https://www.lekiababyagavleborg.se/butiker/gavle/
Hudiksvall:
https://www.lekiababyagavleborg.se/butiker/hudiksvall/

Lekia/Babya Gävleborg säljer alltid barnvagnar med paketet En Bättre Start, även alla vagnar som säljs på kampanj, läs mer mer om en Bättre Start här: https://www.lekiababyagavleborg.se/kampanjer/barnvagnskampanj/

Vårt barnvagnserbjudande gäller bokningar eller köp som görs tom 6/6 2021.

Spara Upp till 2000:-
Scroll Up