fbpx

Lekia/Babya Gävle, Hemlingby

Klicka på butiken för mer information
Lekia Gävle Lekia Hemlingby Babya Gävle Babya Hemlingby

Lekia/Babya i Hemlingby

Hemlingby Köpstad,

Ingenjörsgatan 5
802 93 Gävle

026-127175
gavle@lekia.se

Öppettider

Måndag – Fredag: 10.00 – 19.00
Lördag: 10.00 – 16.00
Söndag: 11.00 – 16.00

Välkommen!

Lekia/Babya i Hemlingby är en butik på hela 1800 kvm fulla med leksaker, barnvagnar, bilstolar, barnkläder, barncyklar och nu till vintern hittar ni pulkor och snowracers. Vi är stolta över att ha en av Sveriges största butiker för leksaker, barnvagnar, bilstolar! Vi ligger i köpcentret Hemlingby vid södra infarten till Gävle, alldeles bredvid avfarten till E4:an. Butiken öppnade redan 1994 men då under namnet Barnens Hus och är idag, precis som då, Gävles största butik för Barn och Baby. Eftersom Lekia/Babya sålt leksaker, barnvagnar, bilstolar och barnkläder i över 25 år i Gävle så är vi nu inne på tredje generationen barn som kommer och får hjälp med att hitta det som man behöver.

Nu har CaféÅLek öppnat sitt andra café mitt i våra lokaler! En mysig fika medans barnen kollar läget eller varför inte en Café latte efter att ni tittat på barnvagn. I cafet kommer vi att anordna kalas och Föräldragrupper så fort läget i Sverige tillåter det. Välkomna in på en fika som gammal som ung älskar!

Området Hemlingby Köpcentrum är ett av Gävleborgs största köpområden med butiker som Ica Maxi, Systembolaget, Blomsterlandet och Elon som närmaste grannar. Nyligen öppnade Dollarstore och ett stenkast från oss hittar du Biltema, Jula och Citygross

Vi arbetar med stora välkända varumärken som Emmaljunga, Britax, Babybjörn, Cybex, Lego och NERF med flera med flera.

Välkommen in till oss!
Kommande event i Lekia/Babya Gävle, Hemlingby

Inga kommande event hittades
Hitta till oss

Följ oss på Facebook