fbpx

Lekia/Babya Söderhamn, E-center

Klicka på butiken för mer information
Öppettider

Måndag – Fredag: 10.00 – 19.00
Lördag: 10.00 – 16.00
Söndag: 11.00 – 16.00

Välkommen!

Lekia/Babya i Söderhamn är en butik på hela 2000 kvm fulla med leksaker, barnvagnar, bilstolar, barnkläder, barncyklar och nu till vintern hittar ni pulkor och snowracers. Vi är stolta över att ha en av Sveriges största butiker för leksaker, barnvagnar, bilstolar! Vi ligger i köpcentret E-Center strax utanför Söderhamn alldeles bredvid avfarten till E4:an. Butiken öppnade redan 1992 men då under namnet Barnens Hus och är idag, precis som då, Gävleborgs största butik för Barn och Baby. Eftersom Lekia/Babya sålt leksaker, barnvagnar, bilstolar och barnkläder i över 25 år i Söderhamn så är vi nu inne på tredje generationen barn som kommer och får hjälp med att hitta det som man behöver.

Nu har CaféÅLek öppnat sitt första café mitt i våra lokaler! En mysig fika medans barnen kollar läget eller varför inte en Café latte efter att ni tittat på barnvagn. I cafet kommer vi att anordna kalas och Föräldragrupper så fort läget i Sverige tillåter det. Välkomna in på en fika som gammal som ung älskar!

E-center är Hälsinglands första köpcenter och idag finns Lekia/Babya där tillsammans med Dollarstore, Ö&B, Team Sportia, Jysk och nyöppnade Rusta. Mer info om butikerna på E-center hittar du här: E-center Söderhamn

Vi arbetar med stora välkända varumärken som Emmaljunga, Britax, Babybjörn, Cybex, Lego,  och NERF med flera med flera

Välkomna in till oss!
Kommande event i Lekia/Babya Söderhamn, E-center

Inga kommande event hittades
Hitta till oss

Följ oss på Facebook