fbpx

Barnvagnsrådgivning

Barnvagnsrådgivning

Är ni gravida och har ni börjat fundera på barnvagn? Att välja barnvagn kan vara svårt och ett stressmoment och vi har kunskapen att hjälpa dig att sortera ut vad just du och din familj behöver. Just därför erbjuder vi en tjänst som vi kallar Barnvagnsrådgivning. En bokad tid där du/ni tar en timme tillsammans med våra mest erfarna barnvagnsrådgivare. Självklart kan du boka tid innan ordinarie öppettid så att du inte behöver träffa andra människor.

Vid en barnvagnsrådgivning utgår vi från era behov som föräldrar och familj. Vi pratar exempelvis igenom hur ni bor, vad ni har för bil och vilket underlag ni tror ni kommer gå mest på och utifrån det kan våra rådgivare guida er i barnvagnsdjungeln. Ni får känna och klämma på vagnarna och självklart testköra dom så ni känner skillnaderna och kanske fastnar ni för någon specifik!? Våra rådgivare visar allt ni behöver veta om vagnarna och vilka tillbehör som finns, allt för att ni ska kunna hitta vagnen som passar just ER! Vi går även igenom vilka erbjudande vi har just nu på barnvagnar.

Tid bokar ni genom att maila oss och berätta vilken tid som passar dig. Självklart kan du ringa oss om det passar dig bättre. Under dessa speciella tider erbjuder vi barnvagnsrådgivning även innan normala öppettider! Så är ni lite extra oroliga under dessa tider men känner att ni vill handla lokalt och få den hjälp man behöver i denna djungel, boka in er på en av dessa tider redan nu! Vi återkommer med en bekräftelse inom kort. Varmt välkommen!

VÅRA KONTAKTUPPGIFTER