Vi värnar om din personliga integritet

Lekia Gävleborgs integritetspolicy

Denna policy avser integritet och beskriver hur vi hanterar dina personuppgifter.

Kontaktuppgifter

Magasinet i Söderhamn AB
Org. nr 556619-9963
Adress: C/O Lekia Gävleborg, Stickvägen 1, 826 40 Söderhamn
e-post: info@lekiagavleborg.se

När och varför behandlar vi information?

Vi samlar in och behandlar personuppgifter om dig när du genomför ett köp på vår hemsida, använder dig av våran support, besöker våran hemsida eller på annat sätt har kontakt med oss. Vi samlar in denna information för att kunna erbjuda den service och funktionalitet som förväntas av oss. Samt för att analysera, utveckla och förbättra vårt erbjudande.

Med integritetspolicyn vill vi att du skall kunna känna dig trygg när du lämnar dina personuppgifter till oss samt visa hur vi säkerställer att dina personuppgifter behandlas i enlighet med gällande personuppgiftslagstiftning.

Vilka uppgifter behandlar vi?

Lekia Gävleborg använder bara de uppgifter som är nödvändiga för att bearbeta din beställning och upprätthålla kommunikationen med dig. Personuppgifter vi samlar in för dig som är kund är följande:
• Namn
• Telefonnummer
• Mailadress
• Köphistorik
• IP-adress och information om användning av webbplatsen
• Personuppgifter som du anger vid kontakt med kundservice

När du besöker vår hemsida sparar vi följande uppgifter av administrativa och tekniska skäl:
• Typ och version av använd webbläsare
• Datum och tid för besöket och din IP-adress.
Dessa uppgifter blir anonymiserade och används för vår statistik och för att vi ska kunna förbättra vår internet- och onlinetjänst. De anonymiserade uppgifterna separeras från dina personliga uppgifter, sparas i ett säkert system och kan inte kopplas till en specifik person. Detta innebär att dina personliga uppgifter alltid förblir skyddade.

Hur använder vi informationen?

Annonsering på andra plattformar.
Vi kan anpassa annonser till dig på sociala medie-plattformar genom användningsdata från dina besök på våra sociala medie-sidor såsom t.ex. Facebook. På vår hemsida används ett verktyg (Facebook-pixeln) för att kunna visa bättre och anpassade annonser för dig på Facebooks plattform.

Analys och produktförbättring/utveckling.
Vi använder personuppgifter för att analysera och förbättra våra befintliga tjänster och erbjudande, bland annat genom att uppdatera funktioner och få en ökad förståelse för hur vi kan göra användarupplevelsen smidigare för dig. Vi använder till exempel felrapporter för att förbättra säkerhetsfunktioner, användarbeteende, sökfrågor och klick på våra webbsidor för att förbättra relevansen för sökresultat, för att avgöra vilka nya funktioner som ska prioriteras, vilket innehåll som ska publiceras på webbsidan och placering av innehåll. Vi använder även olika analysverktyg såsom Google Analytics för att samla in data om hur våra webbsidor används och göra analyser utifrån dessa uppgifter. Denna data kan exempelvis visa vilka sidor som är mest besökta, vilken väg besökare tar genom webbsidan, och från vilka sidor besökare lämnar webbsidan. Webbanalys kan även ge insikt i besöksfrekvens och vilket innehåll som besöks under längst tid.

Läs Googles sekretesspolicy här:
Googles sekretesspolicy
Läs Facebooks datapolicy här:
Facebooks datapolicy

Övrigt 

Vi samlar in information som du skriver i meddelanden som du skickar till oss, såsom feedback och recensioner, frågor och information som du lämnar i kundtjänstärenden. När du kontaktar oss, t.ex. för kundsupport genom telefonsamtal eller chattsessioner.

Vilka rättigheter har du?

Du kan alltid kontakta oss om du vill bli informerad om vilka personuppgifter vi sparar om dig, eller om du vill korrigera felaktigheter eller radera dessa uppgifter. Vi kommer även på din begäran eller på eget initiativ att rätta, avidentifiera, radera eller komplettera uppgifter som upptäcks vara felaktiga eller ofullständiga.

Ta mig tillbaka till startsidan