Presenter, ballonger och pynt.

Tips till Baby Shower!

Babyshower är otroligt mysigt och kul, inte bara för den blivande mamman utan alla som får äran att vara med. Nära och kära samlas för att överraska den blivande mamman, ge presenter, äta gott och hitta på roliga aktiviteter tillsammans. På denna sida har vi skrivit ihop lite tips på vad du kan hitta hos oss som passar perfekt på en Babyshower!

Presenter till Baby Shower:

Blöjtårta – Förutom blöjorna är det fint att dekorera med lite mindre presenter på tårtan som exempelvis napphållare, nappar, snuttefilt, bitleksak eller kanske en skallra. En söt nalle blir ju perfekt på toppen!

Köpa tillsammans – Det kan vara tacksamt att lägga ihop till en present. Då kanske ni får ihop till en Babysitter, Bärsele, Babygym, Vällingmaskin eller kanske en hjälpande hand i form av Baby Rocker.

Köpa själv – Om du ska köpa en present själv kan vi tipsa om att vi har massvis av fina och gosiga snuttefiltar och gosedjur som låter, lyser eller leker titt-ut!

Pynt till Baby Shower:

Heliumballonger – Hos oss kan du köpa heliumfyllda ballonger, smidigt va? Vi har roliga ballonger som stora bebisar eller fina ballongbuketter i olika färger.

Vanliga latexballonger – Vi har ballonger i olika färger och former, bland annat ballonger med texten ”Hello Baby” på som passar perfekt på Baby Shower!


Presenter och pynt

Läs mer inspiration