Bra priser, Bättre utbud och bäst kunskap!

Barnens säkerhet i bilen är ett av de ämnena som vi på Lekia i Gävleborg brinner allra mest för! I över 30 år har vi arbetat med detta och utbildat våra kunder i det som betyder mest, säkerheten kring era barn. Men vänta lite nu, 30 års erfarenhet? Flera ur personalen i våra butiker är ju inte ens så gamla?! Helt rätt! De tjejerna har blivit utbildade och tränade av de allra bästa och har ett engagemang utöver det vanliga. Det viktigaste i deras värld är inte att sälja en stol, det är att ert barn sitter 100% säkert i bilen!

Hos oss hittar ni bilstolar från några av de bästa märkena på marknaden, till priser som tål att jämföras! Allt från babyskydd till bälteskuddar har vi från märken som bl.a BeSafe, Britax, Cybex och MaxiCosi. Vi har alltid många stolar i lager så ert barn kan åka hem i en ny bilstol direkt! Ibland kan man vara osäker om barnet passar i stolen eller om stolen sitter bra i bilen. Detta ska inte vara något orosmoment och därför erbjuder vi alltid er att testa barnet i bilstolen och vill ni ut i bilen och testa så är detta inget problem!

Vår personal är certifierade hos NTF och får löpande utbildning av leverantörer (och varandra) för att ha den senaste informationen när ni kommer in i butiken. Självklart delar vi med oss av vår expertis och erbjuder kostnadsfri montering av bilstolen när ni köper er stol hos oss samt utbildar ER i hur ni monterar den. Har ni dåligt minne eller kanske glömt någon detalj vi visade er vid utbildningstillfället? Ingen fara, det är bara att höra av er till oss eller komma in i butiken när ni är osäker. Vi finns alltid där för er!

Säkerheten går alltid först

Det finns väldigt många bilstolar att välja bland, både vad gäller färg och form men även flera varumärken. Vilket är bra, men det kan såklart göra valet lite svårare. Därför finns vi på plats i butiken för att hjälpa dig att hitta precis rätt stol för ditt barn. Ta gärna en titt på vår bilbarnstolsguide här!

Psst! När du köper en bilbarnstol hos oss så hjälper vi dig att installera den i din bil!


Babyskydd


Bakåtvända bilbarnstolar


Framåtvända bilbarnstolar


Tillbehör bilbarnstolar